De werkplaats van Garage Albers in Zuidland

Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij Garage Albers in Zuidland beschikken we over een ruime en efficient ingerichte werkplaats, voorzien van alle gemakken. Hierdoor wordt er snel, efficiënt en veilig gewerkt. De werkplaats is zo ingericht dat klanten met alle merken terecht kunnen. Van nieuwe tot gebruikte auto’s, zowel particulier als bedrijfswagens, campers en voor alle reparaties, storingen, onderhoud en de APK.  
We maken gebruik van de meest moderne apparatuur en daarnaast zijn al onze monteurs en medewerkers deskundige professionals. Door middel van diverse cursussen blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het bekijken van uw voertuig dat er extra onderhoud of een reparatie nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij vinden openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Vervangend vervoer

Heeft uw auto onderhoud of een reparatie nodig en duurt de reparatie lang of heeft u niet genoeg tijd om erop te wachten? U kunt bij ons gebruik maken van vervangend vervoer. U kunt kiezen voor één van onze leenfietsen of een leenauto.

Heeft u vervangend vervoer nodig en wilt u een leenfiets of -auto meenemen? Geef dit dan aan als u een werkplaatsafspraak maakt. U bent er dan zeker van dat wij vervangend vervoer voor u hebben als u de auto brengt.