Het team van Garage Albers in Zuidland

Over ons

In 2002 nam Hans Vos, nadat hij er al 20 jaar werkzaam was als monteur, Garage Albers in Zuidland over. Het bedrijf groeide en verhuisde van de Stationsweg naar industrieterrein ‘Harregat’ waar het bedrijf veel meer ruimte tot z'n beschikking had. Volop mogelijkheden dus om goed onderhoud te kunnen waarborgen. Er is zelfs ruimte genoeg om zes auto’s op de ideale werkhoogte te zetten.

Sinds mei 2022 is Andreas Sekertzis als compagnon van Hans het bedrijf komen versterken. Andreas en Hans kennen elkaar al vele jaren 'uit het dorp' Zuidland. Andreas heeft jarenlange ervaring in de automotive wereld bij universeel en dealerbedrijven. Ze versterken elkaar op het gebied van werkplaats en in- en verkoop en zo dragen ze samen zorg voor de continuteit van Garage Albers.

Bij Albers in Zuidland kunt u terecht voor reparaties, onderhoud, keuringen, in- en verkoop van alle automerken, schades, voorruiten, airco-service en APK-keuringen. Voor kleine reparaties waar u op kunt wachten, kunt u zonder afspraak terecht. Het bedrijf staat bekend als een gemoedelijke dorpsgarage waar iedereen elkaar bij naam kent.

Bij grotere reparaties die langer duren dan een dag, krijgt u eventueel een leenauto mee. Nog een extra service is dat u bij ons tegen een lichte vergoeding (29,95 euro/per jaar) een Mobiliteitspas kunt krijgen als u het reguliere onderhoud ook bij ons laat uitvoeren. Dus het ene jaar een kleine beurt en het andere jaar een grote beurt. Met deze AA team-pas, die alleen geldig is bij het voertuig op kenteken, krijgt u hulp bij pech onderweg en zelfs vervangend vervoer als de auto niet meer te repareren is. De pas heeft een landelijke dekking en een dekking voor heel Europa kun je erbij kopen. Ondanks regulier onderhoud kan tenslotte iedereen te maken met autopech.

Indien u op zoek bent naar een betaalbare occasion, kunt u ook bij Albers Zuidland terecht. Er zijn altijd wel zo’n 10 tot 15 auto’s beschikbaar in de prijsklasse van 1.000 tot 10.000 euro. Alle gebruikte auto’s met een verkoopwaarde boven € 4.500,- worden standaard geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie. 

Service staat bij Garage Albers altijd voorop. Hans, Andreas en hun team zijn pas tevreden als u als klant dat ook bent. Iedereen die eenmaal is geweest, komt eigenlijk altijd wel terug. Het bedrijf heeft dan ook een grote, vaste klantenkring die erg trouw is. En zij zorgen ook weer voor nieuwe klanten.

Nieuwsgierig geworden naar Garage Zuidland? Kom gerust eens binnen voor een kennismaking aan de Langeweg 1 in Zuidland. U bent van harte welkom!