Pechhulp

U denkt er liever niet aan, maar toch kan het zomaar gebeuren dat u met uw auto pech onderweg krijgt. Zelfs bij jaarlijks onderhoud van uw auto door onze garage, kunt u om welke reden dan ook langs de kant van de weg stil komen te staan. Daarvoor hebben we bij Garage Albers in Zuidland een eigen pechservice. Bij pech belt u dan het speciale pechhulp nummer, waarna iemand u komt helpen.

Het pechhulp nummer dat u kunt bellen is 088-112 13 02. 

Waar kunt u op rekenen in geval van autopech?

Met de Garage Albers mobiliteitsservice bent u dag en nacht gegarandeerd van vakkundige hulp bij autopech. Indien nodig is vervangend vervoer ook mogelijk.

Wat kost de mobiliteit service?

Bij Garage Albers heeft u de mogelijkheid om mobiliteitsservice met Nederland dekking af te sluiten voor € 29,95 per jaar, als u dit combineert met jaarlijks onderhoud van uw auto via Garage Albers. Service waar u zelfs met pech, blij van wordt. Europese dekking kunt u, indien gewenst, tegen een extra betaling afsluiten.

De voordelen van de Garage Albers mobiliteitsservice:

  • Altijd snelle en vakkundige service bij pech
  • Vervangend vervoer, zowel in binnen- als buitenland
  • Voor alle automodellen en ongeacht leeftijd van de auto
  • Geen lidmaatschap van andere hulpdiensten meer nodig
  • Dekkend netwerk in meer dan 40 Europese landen

Ook onze pechservice inschakelen? Of heeft u behoefte aan aanvullende informatie over bijvoorbeeld de kosten en de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met ons. 

Direct pechservice afsluiten? Verstuur uw gegevens en geef de gewenste dekking aan via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.